Étellap
Nincs őszintébb szeretet, mint az étel szeretete.

George Bernard Shaw

MENÜ

Fűszeres Paradicsomlé

Hozzávalók (1 személyre):
2 érett paradicsom, 2 szál zeller, 1/2 piros húsú kimagozott paprika, 1/4 friss csilipaprika, 1/2 gerezd összezúzott fokhagyma,fekete bors izlés szrint

Elkészítés:
A paradicsom, zeller és a paprika levét kipréseljük, és elkeverjük a fokhagymával és a csilivel. Ízlés szerint fűszerezzük, majd pohárba töltjük.

/_userfiles_/etellap/fuszeres-paradicsomle.jpg

Jeges ébresztő

Hozzávalók (2 személyre):
1 evőkanál őrölt kávé , 1 kiskanál őrölt szerecsendió, 1 evőkanál méz,5 dl forró víz , 2 evőkanál fagylalt, jégkokcka,díszítéshez fahéj

Elkészítés:
A kávét és a szerecsen diót rakjuk hőálló edénybe,és öntsünk ra forró vizet. Hagyjuk állni, majd szürjűk robotgépbe, és adjuk hozzá mézet és fagylaltót. Díszítsük fahéjjal, majd rakjunk bele jégkockát.

/_userfiles_/etellap/677123_699036.jpg

Narancsos körteital

Hozzávalók (1 személyre):
3 narancs, 1 körte

Elkészítés:
A narancsot meghámozzuk, a körte szárát eltávolítjuk. A gyümölcsöket darabokra vágjuk, a levüket kipréseljük vagy turmix/robotgépben simára keverjük. Jégkockával és narancs szelettel kináljuk.

/_userfiles_/etellap/images12.jpg

Asztali nézet